Bedenktijd/retour

Wilt u een product retourneren? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen na verzenden van formulier zo snel mogelijk contact met u op. U bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van het retourneren. 

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product niet bevalt of misschien is er een andere reden. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.

Wanneer u de bestelling retour heeft gemeld heeft u nog 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. U betaald enkel de verzendkosten voor het retourneren. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

Mocht het product of de verpakking beschadigd zijn, dan kan dit leiden tot waardevermindering die we aan u zullen doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Terugsturen
Zorg ervoor dat: 
– De artikelen compleet zijn.
– De artikelen in originele, onbeschadigde verpakking zitten.
– Dat retourformulier is bijgevoegd.

Handige tips
We proberen je retour zo snel mogelijk te verwerken. Hier nog wat handige tips. 
– Zorg ervoor dat je de artikelen goed inpakt zodat ze niet beschadigen tijdens transport. 
– Om afval te besparen kan je de doos gebruiken waarin wij het product naar je hebben verstuurd. 
– Zorg dat het adreslabel goed leesbaar is. 

Versturen
Breng het pakket naar een postkantoor naar keuze. Hier ontvang je een verzendbewijs. Bewaar deze goed totdat de retour volledig is afgehandeld. Dit is je bewijs dat het pakket daadwerkelijk is verstuurd en kan bij verlies tijdens transport naar worden gevraagd.

Afhandeling
Zodra de retourzending bij ons is verwerkt krijg je hierover automatisch bericht. Dit proberen wij natuurlijk zo snel mogelijk te doen. Heb je na 14 dagen nog niets van ons vernomen? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Product ruilen?

Het is niet mogelijk om een product te ruilen na levering.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. Het kan zijn dat dit niet meer mogelijk is omdat de bestelling al is verstuurd. 

retourformulier

Mocht u nog een product willen retourneren dan kunt u deze hier invullen
Mocht u nog een product willen retourneren dan kunt u deze hier invullen
Wij zijn uiteraard erg benieuwd naar de reden van retour zodat wij dit in de toekomst kunnen proberen te voorkomen. Graag de exacte reden hieronder invullen.